Recenties

Karin de Louweren ·

19-5-2017 een gesprek met Petra gehad.
1 van mijn 4 teckels is steeds gefocust op een andere hond uit mijn roedel.
Dit liep tot knokpartijen met wondjes op.
Na een zeer informatief maar voor al prettig gesprek kunnen we nu aan onze nieuwe benadering gaan werken.
De tools en nieuwe inzichten die we nu hebben gekregen van Petra gaat ons helpen om deze situatie weer onder controle te krijgen.
De manier van werken is erg prettig omdat er vooral met een liefdevolle manier en met respect naar de honden wordt gekeken ipv met straffen.
Omdat ik ook gastgezin ben en regelmatig ook met opvanghondjes te…See More
Esther van de Beek-Bonkes ·

Onze ‘buitenlander’ Anna heeft een aantal problemen. Door de zeer grote ervaring van Petra heb ik geleerd anders naar haar gedrag te kijken en heel veel tips gekregen om het aangeleerde gedrag om te gaan buigen. We gaan er mee aan de slag. Met Petra had ik nog wel uren willen praten, heerlijk om haar visie, voorbeelden en adviezen te horen! Dankjewel daarvoor!
Olga Noordermeer ·

Geweldig persoon met veel kennis van en ervaring met vele soorten honden in verschillende situaties. Ze heeft mij veel goede tips gegeven over hoe de rust in de roedel te bewaren tijdens mijn hondenuitlaat en legt uit wat vooral wel en niet te doen. Ze geeft ter plekke inzicht in de situatie (daarbij denkend vanuit de hond) en laat daarnaast zien hoe te handelen. Zeker een aanrader voor mensen die graag hun hond en hondengedrag beter willen begrijpen!! Ik ben je dankbaar voor je hulp tot nu toe!
Johnny Jones ·

Heel goed geholpen door Petra met een opvanghond die uit angst agressief op mijn zoon reageerde. Ze heeft aan mijn zoon en aan mij heel goed uitgelegd hoe we de hond beter kunnen lezen en hoe het contact tussen de hond en mijn zoon weer veilig opgebouwd kan worden. Heel veel geleerd en ik heb er vertrouwen in dat we het nu op kunnen lossen.
Miranda Koster ·

Petra heeft ons anders naar onze hond leren kijken. Hem positiever te benaderen. We zijn er nu hard mee aan de slag, maar denk zeker dat er goede eindresultaten zullen zijn!
Marlies van Wordragen ·

We hebben een herplaatser uit het buitenland. Hij heeft ernstige gedragsproblemen naar mensen door beperkte socialisatie in de cruciale inprentingsfase. Petra heeft ons geholpen om de subtiele signalen eerder te herkennen en te adresseren. Ook de filmpjes en de nuttige tips zijn erg handig!
Maaike Aders ·

Als eigenaar van een Spaanse herplaatser (Duitse herder) met angstagressie naar mensen, kan ik me altijd voor raad richten tot “Vreemde honden”. Sterker nog : Door haar énorme ervaring met honden en haar kalme benadering is ze de énige ‘vreemde’ die hij wèl vertrouwt.
Esther van Kan ·

Wij zijn zeer tevreden over wat zij voor ons heeft betekent. We zijn nog steeds druk met alle tips. Zo werkte iets niet bij onze honden en hebben wij samen met haar (via e-mail) andere mogelijkheden kunnen bespreken die wel het gewenste resultaat gaven. Het proces is nog niet voorbij. We kampen dan ook met verschillende moeilijkheidsgraden, samengesteld gezin, drie herdershonden, twee rue’en die elkaar niet leuk vinden, enz. enz. We houden vol en zullen af en toe nog contact hebben om de voortgang te bespreken. Vreemdehonden is zeker een grote aanrader. Een rustige aanpak gebasseerd op belonen, geduld, liefde en begrip en dat niet alleen voor de honden  ;)
Carla de Jong-Huele ·

Vreemde Honden is een prima adres als je een “probleem” hebt met je hond. Ze gaat samen met je kijken wat er aan de hand is ziet dingen die je zelf niet eens in de gaten hebt!
En komt met handige tips om het “probleem” op te lossen.